Виробник кращих зенітних ліхтарів в Україні!

Будівельні та оздоблювальні компанії пропонують клієнтам різні варіанти скління житлових, офісних та промислових об’єктів. І якщо приміщення знаходиться під самим дахом, є сенс замислитися над тим, щоб монтувати зенітні ліхтарі. Це спеціальні світлові отвори, які розташовані у площині перекриття будівлі. Такі системи забезпечують не тільки природне освітлення в кімнатах, але й вентиляцію.

Зовні зенітні ліхтарі з полікарбонату нагадують мансардні вікна. Але різниця тут у самій конструкції — для більшої світлопропускної здатності вони виготовляються об’ємними. Найчастіше зустрічаються системи у вигляді півсфери чи піраміди.

Конструкція складається з наступних елементів:

  1. Рама. Має зовнішню алюмінієву або пластикову окантовку для проведення монтажу на даху об’єкта.
  2. Скління. Нині використовується не звичайне скло, а прозорі полімери підвищеної міцності. Важливо, щоб матеріал витримував зовнішні механічні дії.
  3. Фурнітура. Використовується виробниками, тільки якщо у світлових ліхтарях за проектом передбачені стулки.

Вибираючи віконні конструкції, орієнтуйтесь насамперед на площу приміщення та необхідні показники освітленості. Медис-Т представляє кілька видів зенітних ліхтарів. Самі популярні варіанти наступні:

  1. Точкові. Зазвичай, мають форму квадрата. Зенітні ліхтарі купити (зенитные фонари купить) потрібно, якщо важливо отримати добре освітлення в приміщенні і якісну вентиляцію певної частини приміщення чи кімнати.
  2. Стрічкові. За рахунок своєї великої площі забезпечують максимальний приплив світла в кімнати — монтуються по всій довжині покрівлі. Часто встановлюються у великих торгових центрах, басейнах.

Якщо ви вибрали зенітні ліхтарі зі стулками, вирішіть, яка система відкривання/закривання в них буде. Можлива навіть повна автоматизація процесу – люки відчиняються від пульта управління. Любе рішення доступне з компанією Медис-Т. В штаті робітників тільки досвідченні професіонали. Клієнти можуть замовляти персональні проекти, згідно з потребами або архітектурними властивостями приміщень. Незважаючи на вибір, спеціалісти завжди порадять кращий варіант для того чи іншого проекту, виготовлять зенітні ліхтарі високої якості за вказаними термінами та по доступній ціні.

Медіс-Т — найкращий виробник зенітних ліхтарів в Україні! Звертайтесь до нас вже сьогодні! Підготуємо найкращу пропозицію для Вашої компанії!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Инженерный портал