В яких приміщеннях необійтись без захисних ролет?

Захисні ролети є конструкцією, що складається з горизонтально розташованих ламелів з алюмінієвого або сталевого профілю, які підійматися й опускаються по вертикалі. Вони є сучасною альтернативою ґратам та віконницям. Зараз в Україні можна знайти утеплені моделі з піною, екстрадовані (посилені), а також ґратчасті варіанти. Також є можливість виготовлення зі вставками з прозорого матеріалу.

Ролети бувають ручними, інерційними (на пружині) та електроприводними. Ми розповімо про основну перевагу останніх на прикладі автоматики для ролет Mosel Motor. Ви дізнаєтесь, де встановлення даної захисної конструкції абсолютно необхідне. А придбати такі пристрої як автоматика для захисних ролет можна через інтернет-магазин Mosel Motor: https://moselmotor.com.ua/ua/.

Переваги автоматики для захисних ролет в Україні

Щоб зрозуміти всі переваги автоматики для ролет Mosel Motor (віконних або гаражних), важливо розуміти, де просто можна встановити захисні рольставні, а де вони життєво необхідні. Бувши правильно встановленою та підібраною за кольором, така конструкція здатна:

  • захистити скло вікна, двері, вітрини, кіоска від дій зловмисників;
  • виконати роль звукоізоляції;
  • сприяти збереженню комфортного мікроклімату всередині;
  • уберегти скло від швидкого забруднення, деревних гілок, граду, слабкої вибухової хвилі.

Зрозуміло, більшість згаданих здібностей активні лише коли рольставні повністю опущені.

Таким чином, автоматика для захисних ролет, як і вони самі, може встановлюватись скрізь: на вікнах, балконах, дверях веранд, замість гаражних воріт. Конструкція стане в пригоді в житлових, офісних, торгових, адміністративних будівлях.

Життєво необхідні ролети скрізь, де є загроза пошкодження скла з вини стихії чи зловмисників:

  • у приміщеннях на перших та останніх поверхах будівель;
  • поверх вітрин, скляних вхідних груп;
  • замість гаражних воріт;
  • поверх дверей приміщень, де знаходиться критично важливе обладнання.

Інтернет-магазин автоматики для ролет Mosel Motor

Щоб захисні рольставні працювали довго та надійно, використовуйте автоматику для ролет Mosel. Ці електроприводи чудово себе зарекомендували, бо мають рівномірність ходу, тривалий термін служби та мінімальний рівень шуму. До того ж придбати автоматику для захисних ролет завжди можна через каталог інтернет-магазину Mosel Motor.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Инженерный портал