Як працюють розумні системи безпеки

Завдяки сучасним технологіям створюється новий рівень життєвого комфорту. Розумні системи безпеки не тільки запобігають несанкціонованому проникненню злодіїв, а й дозволяють уникнути пожежі, потопу чи задимлення.

Придбати якісне обладнання для розумної системи безпеки можна на сайті NeoSmart Ukraine, де реалізується продукція від виробника без оцінок: https://neosmart.com.ua/bezopasnost-uk/. Все обладнання відповідає міжнародним стандартам якості та має сертифікати, тому буде відмінно виконувати свою функцію тривалий час.

Розумні системи безпеки: що містять в собі

  • Пожежні датчики. Цей вид обладнання реагує на задимлення, чадний газ та підвищення температурних показників. Під час спрацювання датчика відбувається автоматичне перекриття вентиляції та блокування доступу кисню.
  • Датчик протікання та витоку газу. Вони спрацьовують,  миттєво реагуючи на витік так перекриваючи джерело постачання газу та води.
  • Датчики руху. Встановивши їх, власник оселі може вчасно отримати сповіщення про проникнення злодіїв у приміщення. Одночасно система працює в тандемі з сигналізацію та відеокамерами.

Сучасні розумні системи безпеки містять в собі різноманітні датчики, які спрямовані на розпізнавання  небезпек. Вони мають певний функціонал та стильний вигляд.

Окремо можна встановити, приєднавши до системи комплекс відеоспостереження. Його синхронізують з датчиками безпеки.

Як працюють розумні системи безпеки

Встановивши розумні системи безпеки можна надійно захистити власне житло від надзвичайних ситуацій. Комплекс безпеки працює за принципом захисту точок входу (вікон, дверей). Сьогодні більшість надають перевагу встановленню бездротової системи, із налаштуванням якої впорається кожен, дотримуючись інструкції. Сенсори живляться від батарейки, робота яких розрахована на рік, а керувати ними можна із додатка, який самостійно можна встановити на Android або iOS.

Датчики синхронізуються із центральним контролером, який безперервно обробляє інформацію та за необхідності сповіщає власника оселі.

Керування системою «Розумний будинок» можливе дистанційно із власного смартфона, а сам комплекс пристроїв безпеки працює через Wi-Fi, Bluetooth або Z-wave. Незалежно від часу доби датчики працюють у безперервному режимі, а за їх функціонуванням можна слідкувати в спеціальному додатку.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Инженерный портал