Чи можлива заміна скла окремо від дисплею на телефоні?

Коли клієнти приходять до сервісного центру з пошкодженим пристроєм або повідомляють про несправність по телефону, вони бачать лише видимі тріщини або мертві пікселі на екрані свого смартфона. Зазвичай вони не знайомі з процесом діагностики пристрою або з тим, наскільки складною може бути внутрішня частина телефону. Дізнатися ціни на ремонт смартфонів https://iya-yai.kiev.ua/uk/remont-telefonov ви можете прямо зараз!

У даній статті ми хочемо познайомити вас з відмінностями в заміні скла на вашому мобільному телефоні і заміні всього дисплея.

Заміна скла на телефоні в сервісі Ай-Яй-Яй

Склом, є, мабуть, найбільш часто ремонтованої частиною пристрою в будь-якому сервісі. До появи першого iPhone більшість телефонів мали екран із пластику або акрилу. Такі екрани не були стійкі до подряпин і не практичні при використанні. Apple почала використовувати скляні дисплеї, оскільки вони більш стійкі до подряпин, ніж будь-який тип пластику. Якщо скло вашого смартфона або іншого мобільного пристрою розіб’ється, то це буде легко побачити неозброєним оком. Тріщини і розриви фрагментів екрану і з’явилася павутина ускладнять або унеможливлять використання сенсорного екрану. Якщо ви все ще можете користуватися телефоном, незважаючи на тріщини, проблема зазвичай полягає в склі. Однак, якщо сенсорний екран не працює, то вам доведеться вже подбати про заміну матриці.

Скільки коштує заміна скла на смартфоні Самсунг?

Відповідь на це питання ви зможете отримати на сайті СЦ Ай-Яй-Яй!

Заміна дисплею в сборі майстрами Ай-Яй-Яй

ЖК-дисплей на вашому смартфоні — це та сама технологія, яка використовується у виробництві телевізійних екранів. ЖК-дисплеї — це шари матеріалів, таких як пластик, полімери та скло, укладені один на одного. Основні шари використовуються для створення рівномірного білого зображення та чистого світла, яке використовується для освітлення пристрою. Потім це світло фільтрується для створення зображення. Якщо шари ЖК-екрану пошкоджуються, то цей факт можна легко виправити.

Ознаками такого пошкодження є темні плями на дисплеї і відсутність реакції на дотик.

Діагностика пошкоджень екрану смартфона в нашій майстерні

Скляна сенсорна панель і ЖК-дисплей працюють разом не тільки в цілях захисту, але і для забезпечення нормальної роботи телефону. Якщо ви не впевнені, який елемент був пошкоджений, Вам слід довірити вирішення цієї проблеми фахівцям СЦ Ай-Яй-Яй. Відгуки про сервіс за посиланням https://iya-yai.kiev.ua/remont-xiaomi.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Инженерный портал