Діагностичне обладнання для СТО: чи варто економити і купувати Б/У

Діагностика є найважливішим процесом, адже тільки за її результатами майстер зможе зрозуміти, які проблеми є у вашого автомобіля. Тому збираючись відкривати станцію технічного обслуговування, важливо придбати якісне діагностичне обладнання для СТО. На цей час немає проблем із вибором: на вітчизняному ринку представлений багатий асортимент продукції як європейського, так і китайського виробництва. Однак діагностичне обладнання для авто коштує не дуже дешево. Тому багато власників станцій технічного обслуговування прагнуть знайти спосіб заощадити. Є кілька шляхів розв’язання проблеми. Наразі можна знайти обладнання:

  • за мінімальною ціною;
  • дорого;
  • Б/У.

Ми розглянемо всі три варіанти. А купити якісне діагностичне обладнання можна через сайт AD-Instrument.

Переваги нового діагностичного обладнання для СТО

Нове діагностичне обладнання за високою ціною є найкращим варіантом. Немає ніякого підводного каміння: ви отримуєте свіжі пристрої від провідних виробників. Єдиним недоліком такого вибору є висока вартість. Однак вона з лишком компенсується тривалим терміном експлуатації та відсутністю простоїв.

Також можна знайти дешеве діагностичне обладнання для СТО. Воно також може бути непоганим, проте є й нюанси. Як правило, термін служби такої техніки коротший, ніж у дорогих виробів. Також можливе зниження точності вимірювання, що для діагностичного обладнання для авто є серйозним недоліком.

Плюси Б/У діагностичного обладнання для авто

Зрештою, можна придбати діагностичне обладнання Б/У для авто на ваше СТО. Таке придбання може бути винятково вигідним за ціною. Однак справність техніки все ще під питанням. Укладаючи таку угоду, потрібно мати стовідсоткову впевненість у надійності продавця. Тільки в цьому випадку можна говорити про те, що ви купите високоякісне діагностичне обладнання значно дешевше за ринкову ціну.

В іншому випадку придбання Б/У обладнання може спричинити проблеми. Зрештою, у цьому випадку ви не будете захищені гарантійними зобов’язаннями виробника. В результаті можливі ситуації, в яких ви не тільки не заощадите на придбанні, а й просто викинете гроші на вітер. Тому, перш ніж брати обладнання, яке вже побувало у використанні, переконайтеся в надійності постачальника.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Инженерный портал